Skip to main content

Partner in wonen

Bedrijfsprofiel

Social Invest

Social Invest is een private investeerder voor particuliere woningbouw. Met name gericht op de huurwoningen in het sociale- en middensegment. Samen met de onze partner Peters Project Ontwikkeling hebben we de afgelopen jaren honderden huurwoningen gerealiseerd in Noord-Brabant, Gelderland en noord Limburg. Ook valt de exploitatie van deze betaalbare woningen onder Social Invest.

Naast particuliere woningbouw is zorgvastgoed ook een belangrijk onderdeel van de orderportefeuille van Social Invest. Want naast het tekort aan betaalbare woningen is er ook veel vraag naar passend zorgvastgoed. Waar mogelijk wordt er gezocht naar een combinatie van zowel zorg en wonen.

De structuur van Social Invest wordt gevormd door een beherend vennoot “Stichting Beherend Vennoot Social Invest II OG” (KVK: 77824717) met daaronder de fondsen waarin het vastgoed wordt opgenomen. Voor nieuwe opgaves zal dit het 2e fonds van Social Invest zijn, het Social Invest OG C.V. (KVK: 77860470) is reeds afgesloten. Deze is verkocht aan Holland Immo Group. De vrijgekomen middelen zijn ingezet voor Social Invest II, het 2e fonds is op 10 april 2020 gestart.

Contact


Social Invest II OG C.V. 
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk

Missie


De doelstelling van Social Invest II bedraagt het verwerven, initiëren en realiseren van ca 500 wooneenheden in de komende drie jaar. Dit met de focus op betaalbaarheid van de woningen. De focus ligt op het realiseren van woningen met een huurprijs tot de liberalisatie grens.